Boomkwekerij Diepenveen

Wij zijn Boomkwekerij en Tuincentrum G. Gooiker in Diepenveen, nabij Twello en Deventer, met een breed assortiment tuinplanten. Bij onze boomkwekerij en tuincentrum in Diepenveen, nabij Twello, verkopen we niet alleen planten in een pot, maar ook uit de volle grond van de kwekerij. Bij ons is het gedurende het hele jaar mogelijk om de mooiste planten en bloemen te kopen voor in jouw tuin.

Het verplanten van buitengrond uit onze boomkwekerij in Diepenveen

Je hoeft geen groene vingers te hebben om de bomen uit ons tuincentrum te planten. Wij voorzien je namelijk van alle informatie die jij nodig hebt voor het planten en verzorgen van de bomen die jij wilt kopen bij ons in Diepenveen, nabij Zwolle. Met onze planttips en snoeitips onderhoud jij jouw planten en bomen goed en kun je rekenen op jarenlang plezier aan jouw groen. Wil je naast bomen ook nog bloemen kopen bij ons in Diepenveen, vlak bij Zwolle? Dat kan natuurlijk ook. Wij zijn de specialist in buitengroen, wat inhoudt dat je bij ons op de goede plek bent voor planten, bomen én bloemen.

De vele extra’s van ons tuincentrum

Ben jij bezig met de aanleg van een nieuwe tuin of is je huidige tuin aan meer groen toe? Bezoek dan onze winkel in Diepenveen om de juiste bomen te kopen voor jouw tuin in Zwolle of elders. Wij verwelkomen je graag en voorzien je van al het advies dat je nodig hebt. Heb je vragen aan ons? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, bel naar 0570-592133 of stuur een e-mail naar info@ggooiker.nl.

Boomkwekerij Diepenveen

Bezoek onze winkel en bewonder de vele planten en bomen

Wil je wat nieuwe planten of bomen kopen voor in jouw tuin? Kom dan langs bij ons tuincentrum en boomkwekerij in Diepenveen, nabij Twello en sla groots in! Uiteraard verkopen wij ook alle benodigde tuinartikelen die aansluiten bij ons assortiment tuinplanten. Denk hierbij aan (biologische) potgrond, meststoffen, natuurlijke bestrijdingsmiddelen, zaden, bloembollen, manden en buitenpotten. Bij ons kom je nooit iets te kort en onze medewerkers staan altijd voor je klaar!

Contact

Vragen?

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Langskomen mag natuurlijk altijd!

Ons team staat klaar!

Contact

Medewerkers

Wij helpen je graag

Gerben

Gerben

Eigenaar, all-round medewerker Zijn werk is zijn hobby en zijn thuis. Kan rustig vertellen met zeer uitgebreid advies.

Jacquelien

Jacquelien

Eigenaar, all-round medewerker Met enthousiasme vertellen over alles wat groeit en bloeit. Goed in advies, maken van een plan, sterk in kleuren!

Pascal

Pascal

All-round medewerker. Houd van zijn werk. Al jaren een vertrouwd gezicht. Kan goed advies geven.

Arno

Arno

Chef Kwekerij. Zorgt dat alles netjes blijft. Onze stille kracht op de achtergrond. Maaien is zijn passie!

Dominique

Dominique

All-round medewerker in opleiding. Zij staat voor je klaar om je verder te helpen. Altijd vriendelijk en behulpzaam.

Alfons

Alfons

All-round medewerker in opleiding. Hij staat er voor open om alles aan te pakken. Werken en onder de mensen zijn wordt hij vrolijk van.

Luuk

Luuk

All-round medewerker in opleiding. Doet de opleiding Groene Retail MBO4. Zijn BBL werkplek is bij ons in het bedrijf. Hij staat je graag te woord.

Sylvia

Sylvia

Part-time medewerker in opleiding. Doet de opleiding Ondernemend meubelmaker MBO4 . Helpt je graag verder.

Tibbe

Tibbe

Part-time medewerker in opleiding. Doet de opleiding Technicus Engineering Mechatronica MBO4. Helpt je graag verder.

Max

Max

De kwekerij hond. Altijd lief. Komt graag een knuffel of een aai vragen.

Poes

Poes

Poes is 13 jaar oud. Beetje bang, omdat ze veel heeft meegemaakt.

Smoes

Smoes

Onze energieke jonge kater van 2 jaar. Erg lief en knuffelbaar.

Volg ons op instagram @Tuincentrumgooiker