Tips voor alle soorten planten
Uitgebreid assortiment aan planten
persoonlijk advies van vakkundige medewerkers

Wij zijn Boomkwekerij en Tuincentrum G. Gooiker in Diepenveen, nabij Twello en Deventer, met een breed assortiment tuinplanten. Bij onze boomkwekerij en tuincentrum in Diepenveen, nabij Twello, verkopen we niet alleen planten in een pot, maar ook uit de volle grond van de kwekerij. Bij ons is het gedurende het hele jaar mogelijk om de mooiste planten en bloemen te kopen voor in jouw tuin.

Wil jij ook persoonlijk advies over planten en bomen?

Neem contact op!

 

Het verplanten van buitengrond uit onze boomkwekerij in Diepenveen

De medewerkers van onze boomkwekerij en tuincentrum in Diepenveen, nabij Twello, weten alles af van planten, bomen en bloemen. Zo weten zij dat de winterperiode de beste tijd is om bomen en struiken uit de volle grond te (ver)planten. Daarom is het zeker aan te raden om in de winter bij ons tuincentrum nabij Twello langs te komen om ons mooie aanbod te bekijken en uiteraard bomen en planten in te kopen. Ook als je op zoek bent naar haagplanten of speciale soorten bloemen, zit je bij ons goed. Van Haagplanten hebben we onder andere beuken, taxus, laurier, conifeer en vele andere soorten.


hortensia bloemen in verschillende kleurenGekleurde Bloemen

De vele extra’s van ons tuincentrum

Natuurlijk bezoek je onze boomkwekerij en tuincentrum in Diepenveen, nabij Twello, ook voor het uitkiezen van de mooiste kerstbomen. Zo verkopen we kerstbomen in pot of gezaagd van de Zilverspar of de Nordman, in diverse formaten. We hebben tevens diverse buxusvervangers in ons assortiment. Er is heel veel te zien! Kom langs bij ons tuincentrum en boomkwekerij nabij Twello, in Diepenveen, en maak er iets moois van. We hebben ook altijd een leuk bakje of mandje voor het geval jij iemand of jouzelf een leuk cadeautje wil geven. We verkopen ook cadeaubonnen waarbij jij zelf het bedrag bepaalt. Ook kun je bij ons VVV-bonnen inleveren!

Bezoek onze winkel en bewonder de vele planten en bomen

Wil je wat nieuwe planten of bomen kopen voor in jouw tuin? Kom dan langs bij ons tuincentrum en boomkwekerij in Diepenveen, nabij Twello en sla groots in! Uiteraard verkopen wij ook alle benodigde tuinartikelen die aansluiten bij ons assortiment tuinplanten. Denk hierbij aan (biologische) potgrond, meststoffen, natuurlijke bestrijdingsmiddelen, zaden, bloembollen, manden en buitenpotten. Bij ons kom je nooit iets te kort en onze medewerkers staan altijd voor je klaar!