Tips voor alle soorten planten
Uitgebreid assortiment aan planten
persoonlijk advies van vakkundige medewerkersBen jij een echte bomenliefhebber en wil je mooie bomen kopen voor jouw tuin in Zwolle? Dan zit je bij Boomkwekerij en Tuincentrum G. Gooiker op de juiste plek. Van fruitbomen tot leibomen en van dakbomen tot bolbomen; bij ons vind je allerlei soorten bomen in diverse formaten die jouw tuin een flinke upgrade geven.

Wil jij ook persoonlijk advies over planten en bomen?

Neem contact op!

 

De mooiste bomen voor jouw tuin kopen bij ons nabij Zwolle

Je hoeft geen groene vingers te hebben om de bomen uit ons tuincentrum te planten. Wij voorzien je namelijk van alle informatie die jij nodig hebt voor het planten en verzorgen van de bomen die jij wilt kopen bij ons in Diepenveen, nabij Zwolle. Met onze planttips en snoeitips onderhoud jij jouw planten en bomen goed en kun je rekenen op jarenlang plezier aan jouw groen. Wil je naast bomen ook nog bloemen kopen bij ons in Diepenveen, vlak bij Zwolle? Dat kan natuurlijk ook. Wij zijn de specialist in buitengroen, wat inhoudt dat je bij ons op de goede plek bent voor planten, bomen én bloemen.


hortensia bloemen in verschillende kleurenGekleurde Bloemen

Kies uit ons brede assortiment en koop jouw favorieten

Ben jij bezig met de aanleg van een nieuwe tuin of is je huidige tuin aan meer groen toe? Bezoek dan onze winkel in Diepenveen om de juiste bomen te kopen voor jouw tuin in Zwolle of elders. Wij verwelkomen je graag en voorzien je van al het advies dat je nodig hebt. Heb je vragen aan ons? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, bel naar 0570-592133 of stuur een e-mail naar info@ggooiker.nl.