Gratis punten sparen voor korting

Er zijn eenmalige kosten van 2,50 verbonden aan de klantenpas.
Indien u geen gebruik meer wenst te maken van de pas en deze weer inlevert ontvangt u dat bedrag terug.
De klantenkaart is geldig voor alle producten.

U spaart in de vorm van punten:

Van 100 tot 250 punten 5 % van uw aankoop bedrag
Van 250 tot 500 punten 8 % van uw aankoopbedrag
500 punten of meer 10 % van uw aankoopbedrag

Voor iedere uitgegeven euro ontvangt u 1 punt. Bijvoorbeeld: u besteedt voor € 50, dan ontvangt u 50 punten op uw pas.
U kunt de punten inleveren vanaf 100 gespaarde punten. 100 punten heeft een waarde van € 5, 250 punten € 20, 500 punten € 50.
De gespaarde punten kunt u gebruiken als korting bij uw volgende aankoop. De gespaarde punten zijn niet inwisselbaar voor contant geld.
Bij AANKOOP van een kadobon ontvangt u punten. Bij INLEVERING ontvangt u GEEN punten op uw plantenpas.

kaart1kaart2

Saldo checken:

Privacyverklaring Klantenkaart

Als u wilt deelnemen aan ons spaarsysteem om te sparen voor korting op de volgende aankoop vragen wij u om uw gegevens achter te laten. NAW gegevens (aanhef, voornaam, tussenvoegsels, achternaam, adres, postcode, woonplaats), geboortedatum, emailadres, telefoonnummer. De rechtsgrond hiervoor is het uitvoeren van een overeenkomst. Indien deze persoonsgegevens niet wilt verstrekken kunt u alleen sparen voor korting als u ten allen tijde de klantenpas meeneemt. De minimaal benodigde informatie is het nummer van de klantkaart om te kunnen sparen voor korting. De genoemde persoonsgegevens worden in de beveiligde database van Klantkaart BV bewaard waar wij een verwerkingsovereenkomst mee hebben afgesloten. De ingevulde formulieren worden vernietigd, zodra deze zijn ingevoerd in de database. Toestemming die u heeft gegeven om gegevens voor de klantenkaart te gebruiken  kan op ieder gewenst moment worden ingetrokken. U neemt hierover contact op met Boomkwekerij G. Gooiker. De medewerkers van Boomkwekerij G. Gooiker hebben inzage in uw gegevens om punten te kunnen bijschrijven of te kunnen inleveren, gegevens aan te passen of gegevens te verwijderen. Een verzoek hiervoor zal altijd worden ingewilligd, maar u kunt dan alleen nog voor korting sparen als u te allen tijde de klantenpas meeneemt, omdat minimaal het nummer van de klantenpas noodzakelijk is om voor korting te kunnen sparen.