Tuinartikelen Diepenveen

Voor tuinartikelen zit je bij Boomkwekerij en Tuincentrum G. Gooiker in Diepenveen op de juiste plek. Bij ons tuincentrum in Diepenveen, nabij Zwolle en Twello, kun je namelijk naast planten, bloemen en bomen diverse tuinartikelen kopen. Het is belangrijk dat je de juiste materialen en spullen hebt bij het verpotten of planten van struiken en bomen. Uiteraard moeten deze ook het juiste onderhoud krijgen. Daarom helpen wij je graag met het kopen van de juiste tuinartikelen voor jouw groen in onze winkel in Diepenveen, nabij Zwolle en Twello.

Diverse soorten tuinartikelen te koop bij ons tuincentrum in Diepenveen

Wil jij diverse bloemen en planten kopen in onze winkel? Dan heb je waarschijnlijk ook de nodige tuinartikelen uit ons tuincentrum in Diepenveen nodig. Zo is potgrond uiteraard heel belangrijk als je jouw lentebloeiers gaat planten en jouw bodembedekkers gaan een stuk langer mee met de juiste meststoffen. Bij ons in Diepenveen, nabij Zwolle en Twello, kun je deze tuinartikelen allemaal kopen. Ook vind je bij onze boomkwekerij natuurlijke bestrijdingsmiddelen, zaden, bloembollen, manden en bloempotten voor buiten. Kortom: je komt niets tekort voor jouw tuin! Weet je niet goed welke middelen jouw planten of bloemen nodig hebben? Dan staan onze medewerkers altijd voor je klaar om je van meer informatie en tips te voorzien. Zij wijzen je precies aan welke tuinartikelen wij aanraden om te kopen voor in jouw tuin in Diepenveen, Zwolle, Twello of elders.

Koop alle artikelen die jij nodig hebt voor jouw planten

Een plant is opzichzelfstaand al mooi, maar met een prachtige pot eromheen is het pas Γ©cht een plaatje. Daarom zijn tuinartikelen onmisbaar in ons tuincentrum. Wil jij graag tuinartikelen kopen bij onze kwekerij in Diepenveen, nabij Zwolle en Twello? Kom dan zeker bij ons langs! Wij geven jou dan meteen veel planttips en snoeitips die je vervolgens in de praktijk kunt brengen. Heb je vooraf al vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0570-592133 of door een e-mail te sturen naar info@ggooiker.nl.

Contact

Vragen?

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Langskomen mag natuurlijk altijd!

Ons team staat klaar!

Contact

Medewerkers

Wij helpen je graag

Gerben

Gerben

Eigenaar, all-round medewerker Zijn werk is zijn hobby en zijn thuis. Kan rustig vertellen met zeer uitgebreid advies.

Jacquelien

Jacquelien

Eigenaar, all-round medewerker Met enthousiasme vertellen over alles wat groeit en bloeit. Goed in advies, maken van een plan, sterk in kleuren!

Pascal

Pascal

All-round medewerker. Houd van zijn werk. Al jaren een vertrouwd gezicht. Kan goed advies geven.

Arno

Arno

Chef Kwekerij. Zorgt dat alles netjes blijft. Onze stille kracht op de achtergrond. Maaien is zijn passie!

Dominique

Dominique

All-round medewerker in opleiding. Zij staat voor je klaar om je verder te helpen. Altijd vriendelijk en behulpzaam.

Alfons

Alfons

All-round medewerker in opleiding. Als nieuwste aanwinst staat hij open om alles aan te pakken. Werken en onder de mensen zijn wordt hij vrolijk van.

Luuk

Luuk

All-round medewerker in opleiding. Doet de opleiding Groene Retail MBO4. Zijn BBL werkplek is bij ons in het bedrijf. Hij staat je graag te woord.

Sylvia

Sylvia

Part-time medewerker in opleiding. Doet de opleiding Groene Retail MBO4. Helpt je graag verder.

Tibbe

Tibbe

Part-time medewerker in opleiding. Doet de opleiding VMBO Groen TL. Helpt je graag verder.

Max

Max

De kwekerij hond. Altijd lief. Komt graag een knuffel of een aai vragen.

Poes

Poes

Poes is 13 jaar oud. Beetje bang, omdat ze veel heeft meegemaakt.

Smoes

Smoes

Onze energieke jonge kater van 1 jaar. Erg lief en knuffelbaar.

Volg ons op instagram @Tuincentrumgooiker
2 days ago
1 week ago
2 weeks ago
3 weeks ago
1 month ago
1 month ago